Psi v útulku - Turnov

17.09.2008 12:10

Fotografie psů v turnovském útulku k datu 16. 9. 2008

Floyd
Bígl, pes, 3 roky. Odložen majitelem, neschopným se o něj dále starat. Má kamarádskou, vstřícnou povahu a těší se dobrému zdraví. Jako typický bígl nemá rád samotu a nudu, vrátil se z adopce, protože demoloval byt za nepřítomnosti majitele.

Rek
Menší kříženec německého ovčáka, pes, asi 5 let. Hodný, milý, má rád děti a procházky, při venčení dětmi je zcela v pohodě. Je kamarádský a hodně mazlivý.

Cvoček
Pes středního až menšího křížence, 4 roky, nalezen na sídlišti v Turnově v kontejneru.

Agri
Kříženec ohaře, 7 - 8 let, nalezen v Turnově 22.8. v dobrém zdravotním stavu. Je to velmi hodný, učenlivý a poslušný pejsek, vhodný i k dětem.



Aktuální stav psů v útulku najdete na adrese: https://www.utulek-turnov.estranky.cz

Zpět

Fotogalerie: Psi v turnovském útulku

/album/fotogalerie-psi-v-turnovskem-utulku/a1-jpg/ /album/fotogalerie-psi-v-turnovskem-utulku/a1-jpg1/ /album/fotogalerie-psi-v-turnovskem-utulku/a2-jpg/ /album/fotogalerie-psi-v-turnovskem-utulku/a2-jpg1/ /album/fotogalerie-psi-v-turnovskem-utulku/a3-jpg/ /album/fotogalerie-psi-v-turnovskem-utulku/a3-jpg1/ /album/fotogalerie-psi-v-turnovskem-utulku/a4-jpg/ /album/fotogalerie-psi-v-turnovskem-utulku/a4-jpg1/ /album/fotogalerie-psi-v-turnovskem-utulku/a5-jpg/ /album/fotogalerie-psi-v-turnovskem-utulku/a5-jpg1/